|
|
|
|
|
|
|
|
רשיון נהיגה
מאת:
יקירה
Jun 20, 2010
||
12:36
שלום שלומית ,
לקבלת רשיון נהיגה רופא משפחה צריך לחתום על הטופס. ואם רשום לרופא משפחה את האבחנה ובדרך כלל רשום הוא מחוייב לדווח.
את הועדה הרפואית צריך לעבור במרב"ד -המכון הרפואי לבטיחות בדרכים של משרד הבריאות. קיים בתל אביב ובחיפה. מטרפת כתובת אתר אינטרנט לטלפונים וקבלת קהל. http://www.health.gov.il/pages/default.asp?maincat=71
צריך לצרף טופס מרופא משפחה וחוות דעת פסיאטרית לועדה הרפואית.
לשאלתך הנוספת אין אבחנות שבגינן מראש פוסלים כשירות לנהיגה לאנשים מתמודדים.
אשמח לענות על שאלות נוספות.
בהצלחה.
יקירה
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jun 19, 2010 | 15:18
|
|
|
שלום,
בעבר נאמר לי שכדי ללמוד נהיגה/לקבל רשיון, צריך לעבור ועדה רפואית שתאשר את עצם הכשירות לנהוג לבעלי נכות פסיכיאטרית. למי צריך לפנות כדי לעבור את הועדה הרפואית? האם יש צורך במכתב מרופא מטפל? האם יש אבחנות שבגינן מראש פוסלים יכולת נהיגה (כמו למשל מה שקורה אצל אנשים עם פיגור שכלי שמראש אין טעם בפניה לועדה כי הם נחשבים ללא מסוגלים לנהוג מעצם האבחנה שלהם)?
|
|
|
|
|
|
•
|
| רשיון נהיגה
יקירה
> את/ה נמצא כאן
|
|
|
Jun 20, 2010 | 12:36 |
|
|
שלום שלומית ,
לקבלת רשיון נהיגה רופא משפחה צריך לחתום על הטופס. ואם רשום לרופא משפחה את האבחנה ובדרך כלל רשום הוא מחוייב לדווח.
את הועדה הרפואית צריך לעבור במרב"ד -המכון הרפואי לבטיחות בדרכים של משרד הבריאות. קיים בתל אביב ובחיפה. מטרפת כתובת אתר אינטרנט לטלפונים וקבלת קהל. http://www.health.gov.il/pages/default.asp?maincat=71
צריך לצרף טופס מרופא משפחה וחוות דעת פסיאטרית לועדה הרפואית.
לשאלתך הנוספת אין אבחנות שבגינן מראש פוסלים כשירות לנהיגה לאנשים מתמודדים.
אשמח לענות על שאלות נוספות.
בהצלחה.
יקירה
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jun 20, 2010 | 12:45 |
|
|
שלומית שלום,
סליחה על ההודעה המוקטעת,
שכחתי לציין שעלות הועדה היא 584 ש"ח.
עד כמה שידוע לא ניתנת הנחה. וניתן לערער עליה במקרה הצורך.
שבוע טוב
יקירה
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jun 22, 2010 | 23:04 |
|
|
תודה יקירה.
ניסיתי להתקשר למס' הטלפון שמופיע באתר אבל למרות שאמור להיות מענה אנושי בין 8 ל12, למעשה זו מערכת אוטומטית. יש שם הפניה למספר טלפון נוסף אבל גם שם לא היה מענה אנושי וניסיתי כמה פעמים. כשניסיתי להשתמש במענה האוטומטי שמגיב לקול, המערכת לא זיהתה אותי לפי מס' ת"ז שהייתי צריכה למסור ואז נותקתי. עוד דבר שלא היה ברור לי שם זה אם צריך הפניה מביטוח לאומי או לא, ובמידה וכן איך אני עושה פנייה כזו. מהאתר עצמו אי אפשר להבין הרבה...
להתראות, שלומית
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jun 23, 2010 | 10:29 |
|
|
שלומית שלום,
קודם כל אין צורך בהפניה מביטוח לאומי.
את צריכה טופס רשיון נהיגה שאיתו את הולכת לרופא משפחה ומחתימה אותו ומצרפת אישור פסכיאטרי.
לאור הנסיונות שלך להתקשר אליהם ללא מענה אנושי.
אני מציעה לנסות לכתוב מכתב עם הת.ז. השם וטלפון קצת פרטים שיוכלו להשיג אותך והבקשה שלך להוציא רשיון ולפקסס להם.
או לגשת אליהם ביום קבלת קהל(תביא רק טופס שמילאת אצל הרופא,ואישור פסיכאטרי ות.ז. ).
בהצלחה
יקירה
|
|
|
|
|
|
|
|
מקרא:
ללא תוכן °